Bérbeadás

Szeretne újabb, nagyobb teljesítményű multifunkciós gépet használni a mindennapi munkában?
Nincs lehetősége a kiválasztott készülék megvásárlására?
Béreljen!
Már nettó 200.000.-Ft feletti fénymásoló és multifunkciós készülékek bérlésére van lehetőség 24 hónaptól akár 60 hónapig terjedő időtartamra.

  • A bérbeadás a GrenkeLeasing Kft.-vel együtt történik.
  • A bérbe adott készülék, készülékek a Bérbeadó könyvelésében kerülnek kimutatásra.
  • A bérleti időszak végén lehetőség van 2%-os maradványértéken megvásárlásra.
  • A bérleti díj számlák költségként elszámolhatók!

A BÉRLET optimalizálja adómegtakarítását, mivel a bérleti díjat teljes egészében elszámolhatja költségként. Megőrizheti likviditását, valamint
pénzügyileg független maradhat, megóvhatja saját tőkéjét, így játéktere hitelek szempontjából számlavezető bankjánál megmarad.

A bérlet egyre kedveltebb lesz. A bérlet sok vállalatnál a finanszírozási stratégiájának már ma szilárd része.

De milyen előnyöket nyújt a bérlet?

1.) Segít a likviditást megtartani. A bérlet kíméli a saját tőkét, és erősíti a bonitást a házi bankkal szemben, mivel a nagy teljesítményű IT felszerelésnek magas ára van. Az likviditásba, tárgyalás intenzív bankba - vagy beszállítói hitelekbe kerül. Ezzel szemben a bérlet sem a hitel mozgásterét nem rontja a pénzügyi szolgáltatóknál, sem a mérlegét nem terheli, mivel a készülékek a bérlettársaság tulajdonában maradnak, úgyhogy - másképpen mint a vásárlásnál - a saját tőke/mérlegfőösszeg és a saját tőke/eszközérték viszony nem rosszabbodik az Önök hátrányára. Összességében ez annyit jelent: A legmodernebb technológiát használja, egyidejűleg javítja a bonitását, mérlegjellemzőit, és ezzel cége hitelképességi besorolását.

2.) Tervezési biztonságot ad.
Innovatív IT készülékek bérlése megéri. Az ok: Csak akkor fizet, ha a technika vállalatában kifizetődik. Magas beszerzési költségek helyett, amit lassanként ismét be kell szedni, hozamokkal egyenlíti ki folyamatos bérlet részleteit, amiket a készülék használata alatt és által gazdálkodott ki. Ez kezdettől kitágítja beruházási lehetőségeit. Ehhez a fizess a keresetből előnyhöz jön még a tervezési biztonság. Az állandó bérlet részletek vállalata tervezésében kiszámítható költségtételként jelentenek.

3.) Nagyobb beruházásokat tesz lehetővé korábbi időpontban.
Kis részletek helyettesítenek magas vételárakat. Mivel az üzletmenet gyakran megköveteli, hogy új technikára van szükség. Hogy vállalata sikeres legyen, folyamatosan haladó információs technológiába kell beruháznia. De a beszerzés tőkelekötéssel jár, és a rövid innovációs ciklusok miatt sok készülék elavul mielőtt kifizetődik. A megoldás: GRENKE lízing csomagja. Kis havi részletek okán új technikába pont akkor tud beruházni, amikor arra szükség van. Ezzel elöl marad a versenyben.

 

| + -